SZÉCHENYI 2020

Betontermékekről

NÁDÉP-FABETON Kft. beton- és vasbeton termékeiről

 

A beton és vasbeton termékek választékában megtalálhatóak a különféle út- és vízépítési elemek (folyóka elemek, mederelemek és fedlapjaik stb.), a vasútépítési, peron- és árokburkoló elemek, valamint az állattartó épületekben alkalmazott vasbeton termékek, a rácspadozatok, karámelemek, és a silótámfal elemek.

 

 

 

 

 

 A 2009-ben befejezett 73 millió Ft-os betontechnológiai fejlesztési projekt eredményeként korszerű számítógép vezérlésű keverőtelep és 4.000 fm/hócsapadékvíz elvezetési meder- és folyókaelem gyártó kapacitás kiépítésére került sor. Ezzel a méretpontos, esztétikus elemek nagy termelékenységű gyártásának lehetőségét teremtettük meg. Cégünk a szériatermékek előállítása mellett gyakorlatilag bármely termékének egyedi méretű és kialakítású változatai legyártására is vállalkozik.

 

 

 

 

 A FABETKER Kft. az MSZ EN ISO 9001:2009 előírásai szerint végzi tevékenységét, a betontermékek az MSZ 4798-1:2004 szabvány által meghatározott minőségű betonból készülnek, és valamennyi gyártmány rendelkezik a beépítéshez szükséges alkalmazási engedéllyel.