SZÉCHENYI 2020

Cégismertető

Mindenütt a környezetünkben

Vasút- és útépítés, vízelvezetés, mezőgazdasági felhasználás, zajvédő falak, falazati-, fődém- és hőszigetelő termékek

A FABETKER Kft. alapítói a NÁDÉP Kft. és a szakmai körökben jól ismert TRANSINVEST Csoport volt. A fejlesztésekkel olyan jelentős gyártási bázis alakult ki, amely a céget magyar építőanyag piac – különösen az zajvédő fal építési szegmens – mértékadó szereplőjévé tette. 2010. májusától a FABETKER Kft. tulajdonosi struktúrája megváltozott: a TRANSINVEST Csoport részesedését a Zajép Kft. vásárolta meg, tovább szélesítve a társaság mozgásterét.  

A FABETKER Kft. termékskáláját három termékvonal adja: a beton- és vasbeton termékek, a fabeton alapanyagú építőelemek és hőszigetelő anyagok, valamint a zajvédő falak. A Fabetker Kft., a  Hortobágy peremén elhelyezkedő, alföldi kisvárosban, Nádudvaron működik. ( szoboszlói útfélen 3km-re a várostól)

Fabeton beton és vasbeton elemek

A betontechnológiai fejlesztés eredményeként ma korszerű számítógép vezérlésű keverőtelepet működtetünk.  Az  5.000 fm/hó csapadékvíz elvezetést (meder- és folyókaelem) gyártó kapacitás,  lehetővé teszi méretpontos, esztétikus elemek nagy termelékenységű gyártását. A beton és vasbeton termékek választékában megtalálhatóak a különféle út- és vízépítési elemek (folyóka elemek, mederelemek és fedlapjaik stb.), a vasútépítési elemek ( peron- és árokburkoló elemek), valamint az állattartó épületekben alkalmazott vasbeton termékek ( rácspadozatok, karámelemek, és a silótámfal elemek).

    

FABETON Építési rendszer

A FABETKER Kft. másik termékcsaládja FABETON Építési rendszer, amellyel a ház szerkezetkészre építhető. A fő- és válaszfalak, valamint a födém megépítéséhez gyártott termékek mellett az esetenként szükséges hőszigetelő lapok is a Fabeton rendszer részét képezik, de azonos anyagból elkészülhet a kerítés, illetve számos más építő- vagy díszítő elem is. A gyártástechnológia egyesíti a fa és a beton kedvező épületszerkezeti tulajdonságait, valamennyi összetevője természetes anyag.
 

  ház                      blok                épelem

FABETON zajvédő falrendszer

A FABETKER Kft.. válasza a forgalom és a menetsebesség ugrásszerű megemelkedése a fabeton anyagú zajvédő falak széles választéka, amelyre az alapanyag, 50 éves referenciák sorával rendelkezik. A FABETON termékek a legkülönbözőbb felhasználási területeken – legyen az közintézmények környéke vagy autópálya – méretbeli-, felületi- és mintázatbeli-, valamint színbeli választékának köszönhetően változatos igények kielégítésére alkalmas.